Skip to Content Skip to Homepage
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng

Tillgänglighet

Under sensommaren kommer båda vägarna in mot museets entré att fixas till och infarten via allén blir därför delvis avstängd för biltrafik. Parkera på anvisad plats och besök området till fots. Vägen till Värdshuset och handelsboden kommer att vara öppen och ni tar er dit med fordon och till fots. Läs mer på Skellefteå kommuns hemsida.

 

Reception Nordanå

Ring 0910-73 55 10 för att nå Nordanås reception.

 

Nordanå (huvudbyggnaden)

Ramp utanför huvudentrén. Hiss till kansli, utställningar och faktarum finns på entréplan. Där finns även handikapptoalett med skötbord.

Hörselslinga
Hörselslinga finns i Nordanåteatern och hörsalen. Däremot finns ingen i Nordanåcaféet, men där finns istället möjlighet att koppla in en portabel hörslinga. Kontakta receptionen för mer information.

Gratis internet
I caféet finns öppet nätverk för internet. Prata med receptionen om du behöver hjälp att koppla upp dig.

 

Parkering

Tänk på att det är många barn i området. För din egen och andras säkerhet – hjälp oss att hålla undan biltrafik inom området. Vi hänvisar till parkeringar utanför Nordanå. 

Parkeringsplatser finns direkt till vänster vid infart från allén (öster).  Till höger, närmast Nordanåteatern, ligger handikapparkeringen.

Fri parkering (2 timmar) gäller med p-passet på vissa platser, men kolla upp på parkeringsautomaterna för säkerhets skull.

Vid behov finns parkeringshuset Ekorren, parkeringsplatsen i Bonnstan samt andra p-platser efter Kyrkstadsvägen och Storgatan.

 

Lanthandeln

Ramp finns vid ingång, men begränsad framkomlighet inomhus. Handikapptoalett.

 

Stackgrönnans båtmuseum

Stor och rymlig parkering i nära anslutning. Lokalerna är anpassade och tillgängliga för funktionshindrade. Handikapptoalett finns i intilliggande Café Kajutan.

 

Berätta för oss

Vi vill gärna veta vad du tycker om tillgängligheten i museets lokaler på Nordanå samt i filialerna. Mejla dina tankar och funderingar till post@skellefteamuseum.se.

Back to Top