Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng

Planera ditt besök

link down

Praktisk information om hur man parkerar, hittar toaletter, fikar och andra viktiga saker om Nordanå, hittar du på Skellefteå kommuns hemsida via den här länken.

Nordanåområdet har ett par alternativ att välja bland om man är fika- eller matsugen, du kan läsa mer här på kommunens hemsida. Du har även möjlighet att ta med en egen picknickkorg att äta på grönområdet.

Tänk på att hålla avstånd från andra besökare, och stanna hemma om du känner dig lite förkyld!

Planera ditt besök

Öppettider och entré

Skellefteå museum hälsar alla besökare välkomna igen!

Föreskrift från Folkhälsomyndigheten hur museer kan agera för att hålla öppet på ett smittsäkert sätt kom i mitten av mars 2021. Utifrån dessa har Skellefteå museum vidtagit adekvata åtgärder i syfte att kunna öppna för publik verksamhet på ett smittsäkert sätt.

Tillgänglighet

Här hittar du information om tillgänglighet på Skellefteå museum och Nordanå. Vid frågor är du varmt välkommen att ringa Kundtjänst Skellefteå kommun på 0910-73 50 00.

Hitta hit

Skellefteå museum ligger vackert beläget vid älvens norra sida på Nordanåområdet, fem minuters promenad från torget i Skellefteå.

Adress: Skellefteå museum, Ernst Westerlunds allé, 931 32 Skellefteå

Postadress: Box 146, 931 22 Skellefteå

Kontakt

Om du har några frågor om vad som händer på Skellefteå museum och Nordanåområdet är du varmt välkommen att ringa till Skellefteå kommuns kundtjänst på 0910-73 50 00. De kan även koppla dig vidare till rätt organisation eller rätt person. Du kan även mejla Skellefteå museum på post@skellefteamuseum.se.

Forskarrum Nordanå 
För funderingar som rör Forskarrum kan du alltid ringa 0910-73 55 40.

Personal
Om du söker en specifik person som arbetar på museet hittar du all personal här (länk).

 

Postadress
Skellefteå museum
Box 146
931 22 Skellefteå

Besöksadress
Skellefteå museum, Nordanå
Ernst Westerlunds allé
931 32 Skellefteå