Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng

Planera ditt besök

link down

Praktisk information om hur man parkerar, hittar toaletter, fikar och andra viktiga saker om Nordanå, hittar du på Skellefteå kommuns hemsida via den här länken.

Nordanåområdet har ett par alternativ att välja bland om man är fika- eller matsugen, du kan läsa mer här på kommunens hemsida. Du har även möjlighet att ta med en egen picknickkorg att äta på grönområdet.

Tänk på att hålla avstånd från andra besökare, och stanna hemma om du känner dig lite förkyld!

Planera ditt besök

Öppettider och entré

Begränsad tillgänglighet till utställningshallarna fram till och med vecka 42
Just nu pågår hissrenovering som beräknas vara klar under vecka 42. Vi ber om överseende för eventuella oangelägenheter. Tillträde till Skellefteå museum utställningshallar sker under renoveringen via trapphusen.
Barnvagnar kan lämnas nere vid stora garderoben. Kom ihåg att tömma vagnen för värdesaker.

——————————————————————
Öppettider Nordanå (huvudbyggnaden)
Måndag: stängt
Tisdag: 10-19
Onsdag-söndag: 10-16

Museet öppnar igen
Tillsammans med övriga aktörer på Nordanå, har vi beslutat att åter öppna ett Corona-anpassat Skellefteå museum. Varmt välkommen tillbaka!

Beslutet att öppna grundar sig på att det rådande smittläget är mer stabilt i både landet och i Västerbotten. Vi som museum har också idag bättre kunskap hur vi skall förhålla oss till viruset och anpassa verksamheten än vad fallet var i våras när pandemin bröt ut. Vi gör allt för att du skall känna dig trygg i ditt besök hos oss.  Vi följer givetvis också myndigheternas rapportering och rekommendationer löpande och kommer att agera efter det.


Vad gör vi?

I samarbete med samtliga Nordanåaktörer finns enhetlig markering på Nordanå som påminner oss alla att hålla avstånd Det finns handsprit på flera ställen i våra utställningshallar, samt vid entréer Vi har infört restriktioner gällande all vår programverksamhet Önskar du besöka den lokalhistoriska lek- och lärmiljön Barnsia, måste du boka tid i Barnsia innan ditt besök

_________________________________________

Tänk på att:

Hålla distans till andra besökare Tvätta händerna ofta. Handsprit finns vid utställningsingångar och vid entréer Hosta och nys i armvecket Stanna hemma om du känner dig sjuk

______________________________________________

Tillgänglighet

Här hittar du information om tillgänglighet på Skellefteå museum och Nordanå. Vid frågor är du varmt välkommen att ringa Kundtjänst Skellefteå kommun på 0910-73 50 00.

Hitta hit

Skellefteå museum ligger vackert beläget vid älvens norra sida på Nordanåområdet, fem minuters promenad från torget i Skellefteå.

Adress: Skellefteå museum, Ernst Westerlunds allé, 931 32 Skellefteå

Postadress: Box 146, 931 22 Skellefteå

Kontakt

Om du har några frågor om vad som händer på Skellefteå museum och Nordanåområdet är du varmt välkommen att ringa till Skellefteå kommuns kundtjänst på 0910-73 50 00.

Forskarrum Nordanå 
För funderingar som rör Forskarrum kan du alltid ringa 0910-73 55 40.

Personal
Om du söker en specifik person som arbetar på museet hittar du all personal här (länk).

 

Postadress
Skellefteå museum
Box 146
931 22 Skellefteå

Besöksadress
Skellefteå museum, Nordanå
Ernst Westerlunds allé
931 32 Skellefteå