Skip to Content Skip to Homepage

Ekonomiassistent

Skellefteå museum AB har ett regionalt ansvar för den museala verksamheten och kulturmiljövården inom i huvudsak norra Västerbotten. Museet är inne i en spännande utvecklingsfas och investerar bl.a. stort i nya utställningar. Vi söker en ekonomiassistent omfattandes 50% tillsvidare.

Ekonomiassistent till Skellefteå Museum AB

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett och hantera löpande bokföring, leverantörsfakturor, kundfakturering och månadsavstämningar. Vi söker dig med ekonomisk utbildning på gymnasie- eller YH-nivå och med erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du är noggrann, har lätt för att prioritera och kan arbeta självständigt. Erfarenhet av att ha arbetat med Briljant redovisningssystem är meriterande.

Du rapporterar till ekonomiansvarig.

Varaktighet, arbetstid

50%, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.

Eventuellt kan museet acceptera uppdraget såsom en konsulttjänst om du hellre vill arbeta för oss genom egen firma.

Lön

Månadslön

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2019-03-29. Skicka din ansökan till post@skellefteamuseum.se

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden.

Kontakt:

För frågor rörande tjänsten:
Madeleine Holmgren
ekonomiansvarig
madeleine.holmgren@skellefteamuseum.se

Fackliga företrädare

Asta Burvall
DIK
asta.burvall@skellefteamuseum.se

Roland Johansson
roland.johansson@skellefteamuseum.se
0910- 73 55 25

Vi undanber oss all typ av försäljning av rekryteringstjänster!