Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Arkeologer
fältsäsong 2019

Beskrivning av jobbet
Arkeologer inför fältsäsong 2019. Arbetsplats: Skellefteå museum

Om arbetsplatsen
Kulturmiljöavdelningen vid Skellefteå museum arbetar med uppdrag, rådgivning och publik verksamhet inom bebyggelse, industrihistoria och arkeologi.

Arbetsuppgifter
Vi söker arkeologer inför fältsäsongen maj-oktober 2019. Dina arbetsuppgifter blir att leda eller delta i fältarkeologiska uppdrag i Skellefteå, Norsjö och Malå kommuner i Västerbottens län. Arbeten som kan bli aktuella är utredningar och undersökningar.

Din bakgrund
För tjänst som projektledare/fältarbetsledare krävs examen med minst 180 högskolepoäng, varav 90 högskolepoäng i arkeologi (120 respektive 60 poäng enligt gamla systemet). Erfarenhet av fältarbete, rapportskrivning på svenska, samt projektledning av arkeologiska undersökningar/utredningar i Norrlandsmiljö är ett krav. Erfarenhet av arbete i GIS-miljö, Intrasis och FältGIS är meriterande. Körkort, klass B erfordras.

För tjänst som övrig fältpersonal (utan projektledaransvar) krävs examen med minst 180 högskolepoäng, varav 90 högskolepoäng i arkeologi (120 respektive 60 poäng enligt gamla systemet). Erfarenhet av fältarbete vid arkeologiska undersökningar/utredningar i Norrlandsmiljö är ett krav. Erfarenhet av rapportskrivning på svenska, projektledning samt av arbete i GIS-miljö, Intrasis och FältGIS är meriterande. Körkort, klass B är önskvärt.

Anställningsvillkor
Säsongsanställning tidigast från mitten av maj 2019, heltid, 1-4 månader med möjlighet till förlängning, under förutsättning att förväntade uppdrag kommer till stånd samt att projektmedel beviljas. Lön enligt överenskommelse.

Ansök via mejl: post@skellefteamuseum.se

Ange referens: Säsongsarkeolog Skellefteå museum

Sista ansökningsdag är den: 2019-03-01

 

Kontaktperson

Olof Östlund
arkeolog, projektledare
Telefon: 0910-73 55 17
olof.ostlund@skellefteamuseum.se

Fackliga företrädare
Asta Burvall
DIK
Telefon: 0910-73 55 22
asta.burvall@skellefteamuseum.se