Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)

Är festen inställd?

Bidra med din berättelse om dessa Coronatider!

Genom att du fyller i och skickar in svar till oss godkänner du samtidigt att ditt svar arkiveras och kan publiceras i Skellefteå museums kanaler. Med kanaler menas alla Skellefteå museums kanaler till exempel webbplatser och sociala medier samt utställningar och trycksaker. När du skickar ditt bidrag lagras personuppgifterna i en databas och behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Vill du veta mer om hur Skellefteå museum hanterar personuppgifter, läs mer här om GDPR (länk)

Corona2020

• Kan du tänka dig att fota, skriva eller filma hur din vardag blivit förändrad av viruset, och lämna materialet till oss på Skellefteå museum? Vi skulle gärna vilja få del av hur detta drabbar, i stort och i smått. Får du inte träffa dina barnbarn, sitter du hemma och arbetar istället eller är livet precis som vanligt? Fyll i din berättelse här under!
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc.
      Vill du hellre ringa in ditt bidrag så går det också bra. Kontakta Asta Burvall på telefonnummer: 0910-73 55 22 eller mejla in till asta.burvall@skellefteamuseum.se

*Bilden visar ett bröllop i Anton-Persa gården i Grundnäs 1925. Från vänster: Arvid Marklund h.h. Hanna, Janne Marklund h.h. Amanda, Daniel Lindström h.h. Fanny, Signe Vidmark, Pedro Alqvist, (Vidmark) Emelia, Simon Vidmark med hustru.
    Brudparet Severin Vidmark flankeras av Anna Vidmark-Lindqvist och Nils Lindqvist. På fotot saknas syskonen Helmer, kvar på hemstället i Bjurvattnet, samt Gustav i Gummark.