Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Konstkonsulent MAN

Konstkonsulenten

Konstkonsulenten är en resurs för dig som kulturaktör i Västerbotten. Konstkonsulenten arbetar för bättre förutsättningar för länets yrkesverksamma konstnärer. I arbetet ingår att främja barn och ungas möjligheter att skapa och uppleva konst. Konstkonsulentens uppgift är att bredda allmänhetens kunskap och intresse för bild- och formområdet och stärka samtidskonstens ställning i regionen.

Till konstkonsulenten kan du vända dig om du behöver rådgivning eller har frågor som gäller samtidskonsten i Västerbotten.

Konstkonsulenterna i Västerbotten finns på Facebook och Instagram. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information om stipendier och workshops, samt om konstrelaterade nyheter.

För mer information, anmälan till nyhetsbrev eller rådgivning – kontakta Marlene Josefsson, konstkonsulent på MAN.

Marlene Josefsson
marlene.josefsson[a]skellefteamuseum.se
+46 70 293 88 07

Mer information om Konstkonsulentuppdraget
I Västerbotten finns två konstkonsulenter som delar ett gemensamt uppdrag. MAN i Skellefteå och Konstfrämjandet Västerbotten är huvudmän och tillsammans arbetar vi med utgångspunkt i Region Västerbottens kulturplan. Den kan du läsa här.

MANs konstkonsulenttjänst ingår i kultursamverkansmodellen och finansieras av Kulturrådet, Region Västerbotten och Skellefteå Kommun.

Följ oss på Instagram