Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

KONSTVERKSTAN

Är du intresserad av konst och nyfiken på eget skapande?

Välkommen till Konstverkstan på Sara Kulturhus! Här får du uppleva konst och eget skapande med inspiration från aktuell utställning. Öppettider för hösten kommer efter sommaren!

KONSTVERKSTAN

LÖRDAG 21 MAJ
På näst sista dagen av utställningen ‘with Love’, bjuder MAN in till finissage. Singer-songwriter Alma Augusta spelar musik vid Utställningshallen, Konstverkstan håller öppet och MAN bjuder på något litet att äta och dricka.

Kl. 14-17 Finissage för utställningen ’with Love’
Passa på att se MANs första utställning i Sara Kulturhus – ‘with Love’. Den pågår till 22 maj.
Kl. 14-17 Konstverkstan håller öppet
Konstverkstan är öppen för alla åldrar under finissagen och man kommer att kunna skapa bilder i collage med inspiration av verkens titlar i ‘with Love’.
Kl. 15.30 Alma Augusta spelar musik vid Utställningshallen
Naket som fjällmassivet, bräckligt som höstens första istäcke, vaggande varmt som eldens lågor. Singer-songwritern Alma Augusta bjuder med åhöraren på en resa genom svidande hjärtan, vardagscitat och skogens djup. Indie möter visa och blues i egenskrivna låtar om livet i norr.

 

Välkomna till Konstverkstan i Sara Kulturhus!

Konstverkstan på Sara Kulturhus är en konstpedagogisk mötesplats. Här får besökaren chans att uppleva konst och eget skapande med inspiration från aktuella utställningar och den offentliga konsten i en dropin-verkstad där vi skapar med olika material och tekniker. Kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs.

Konstverkstan är ett samarbete mellan konstpedagogerna på Museum Anna Nordlander och Skellefteå konsthall. Konstverkstan hittar du i anslutning till Utställningshallen på våning 2.
Har du några frågor eller vill veta mer? Mejla till veronica.olofsson@skelleftea.se eller malin.nilsson@skelleftea.se

KONSTVERKSTAN FÖR UNGA VUXNA & VUXNA     
Är du nyfiken på konst och intresserad av eget skapande?
Varje torsdag mellan kl. 16-20 gör vi plats i konstverkstan på SARA kulturhus för att uppleva konst och eget skapande med inspiration från aktuella utställningar, den offentliga konsten eller kommunens konstsamling.
DROP IN och kostnadsfritt, inga förkunskaper krävs.
Varmt välkommen!

Nya tider kommer efter sommaren!

KONSTVERKSTAN FÖR BARN I VUXET SÄLLSKAP
Välkommen att uppleva konst och eget skapande tillsammans med konstpedagogerna på Museum Anna Nordlander och Skellefteå konsthall.
Vi utforskar aktuella utställningar,  den offentliga konsten eller kommunens konstsamling genom olika slags material i en drop in verkstad. Kostnadsfritt.

Nya tider kommer efter sommaren!