Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Skellefteå Museum AB söker byggnadsantikvarie

Skellefteå museum har ett regionalt ansvar för kulturmiljövård och museal verksamhet inom i huvudsak norra Västerbotten. Skellefteå, Norsjö och Malå kommuner. Museet har länsansvar för teknik- och industrihistoria efter år 1900.

Vi söker en byggnadsantikvarie för uppdrag inom Skellefteå museums verksamhetskommuner. Arbetet innebär antikvariska kontroller och rapporter, rådgivning till fastighetsägare, besvarande av kommunala remisser samt att på uppdrag av Skellefteå kommun utarbeta kulturmiljöunderlag för planering och bygglovhantering. Du är van att självständigt planera ditt arbete. En fördel för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete mot offentliga institutioner, framför allt länsstyrelser och kommuner.

Vi söker en person med bred byggnadsantikvarisk kompetens. På grund av arbetets karaktär, där samarbete och professionellt förhållningssätt är grunden, fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person bör du vara initiativrik, driva arbetet framåt, ha en god organisatorisk förmåga samt vara van att fatta självständiga beslut. Arbetet innebär omfattande interna och externa kontakter. Du bör därför ha lätt för att skapa goda relationer och vara en god representant för Skellefteå museum. Din förmåga att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift är av stor betydelse.

Ansökan skall vara Skellefteå museum tillhanda senast 2021-10-04. Tillsvidareanställning om 100%. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Körkort och relevant högskoleutbildning är krav. Kunskap om länets byggnadstradition och arkitekturhistoria är meriterande.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Pernilla Lindström
byggnadsantikvarie och chef avdelningen kulturmiljövård
0910-735514
pernilla.lindstrom@skellefteamuseum.se

Rune Wästerby
byggnadsantikvarie
0910-735518
rune.wasterby@skellefteamuseum.se

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-10-04. Skicka din ansökan inklusive CV och meritförteckning till post@skellefteamuseum.se.
Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden. 

Första intervjutillfälle sker digitalt via videokonferens.

Fackliga företrädare
Asta Burvall
DIK
0910- 73 55 22
asta.burvall@skellefteamuseum.se

Roland Johansson
Vision
0910-73 55 25
roland.johansson@skellefteamuseum.se