Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Anmälan Julmarknad på Nordanå

Anmälan till 2019 års julmarknad är nu stängd.

 

Julmarknaden är känd för att hålla hög kvalité i slöjd och konsthantverk och vi hoppas du vill vara med att bidra till att denna marknad sätter Skellefteå på kartan! Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, kontakta reception Nordanå 0910-73 55 10.

Söndag den 8 december kl. 12-16 är det dags för årets julmarknad. Som vanligt håller vi till vid den mysiga atmosfären runt friluftsmuseet här på Nordanå.

Kriterier för julmarknaden är att erbjuda småskaligt producerat konsthantverk och slöjd, matprodukter i olika former samt juldelikatesser. Julmarknaden får gärna ha en gammaldags prägel, så undvik i möjligaste mån material såsom syntet och plast. Ingen form av tillredning av mat är tillåten på plats. Skellefteå museum förbehåller sig rätten att avslå de ansökningar som vi inte anser uppfyller ovanstående kriterier.

Skellefteå museum vill påminna om att inga bilar kan medföras på området. Det har bland annat att göra med polistillstånd och vi vill att du respekterar detta. Ambitionen från Skellefteå museum är att besökaren ska uppleva en genuin miljö utan bilar. Har du frågor eller speciella behov kring parkering, kontakta oss. Reception Nordanå 0910-73 55 10