Skip to Content Skip to Homepage

Skolprogram för åk 1 -4, utställningen K-märkt

OBS! ALLA TIDER ÄR FULLBOKADE

Skolprogram för åk 1 -4, utställningen K-märkt, Skellefteå museum

Välkomna att tillsammans med museipedagogen besöka utställningen K-märkt där ni får lära er mer om stadsdelarna Prästbordet, Centrum, och Norrböles historia! Vi arbetar med ett urval av byggnader och deras tillkomst tid.

Utifrån ett blandat material får eleverna sen skapa ett eget hus med fokus på exteriören.

Målgrupp: åk 1 – åk 4
En klass per tillfälle, max 25 elever
Tid: kl. 9.00 –10.30

Datum:
Oktober: 2, 3, 4, 9, 11, 12, 23 och 24 (Alla tider är fullbokade)
November: 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22, och 23 (Alla tider är fullbokade)

Tidsåtgång: 90 minuter, med besök både i utställningen och skaparverkstad.
Plats: Nordanå, Skellefteå museum

Besöket på Skellefteå museum är kostnadsfritt.
Bokningsförfrågan skickas till: skellefteamuseum.visningar@skellefteamuseum.se