Skip to Content Skip to Homepage
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Skolor och barn

Erbjudande för skolor och barn

Varje år visas ett antal tillfälliga utställningar med olika teman. Några är speciellt utformade för barn och ungdomar.Visningar och temalektioner erbjuds i utställningarna och i museets faktarum Forskarrum Nordanå. Exempelvis om man vill lära sig mer om släktforskning och lokalhistoria. Museipedagogen kan även ordna vandringar utomhus under höst och vår, exempelvis med utgångspunkt på Nordanå, genom Bonnstan och fram till Lejonströmsbron. Upplägget anpassas efter gruppens kunskapsnivå, önskemål och behov. Museipedagogen skräddarsyr visningar, workshops eller temaprogram för skolklasser eller barngrupper.

Är du lärare eller jobbar inom skolans värld, så är du givetvis välkommen att boka in ett eget besök för att få ett bättre underlag om du själv vill leda din grupp i utställningarna.

I sin helhet ger ett besök på Skellefteå museum en inblick i det som är vårt gemensamma kulturarv, hur människor har levt och verkat här i området genom tiderna.

Boka besök

Alla besök i grupp bör bokas i förväg, oavsett om du väljer att göra ett besök med eller utan guidning av museipedagogen. Detta för att undvika krockar med andra grupper eller arrangemang.

Om du vill besöka museet med din klass eller ha mer information, kontakta receptionen Nordanå.  Det går också bra att göra en bokningsförfrågan direkt. Ring tel.0910-73 55 10 eller mejla till: skellefteamuseum.visningar@skellefteamuseum.se.

Visningarna är gratis för förskolan, grundskolan, fritids och gymnasiet.
(Gäller vardagar med bokningsförfrågan i god tid innan besöket).

Back to Top