På upptäcktsfärd med Felicia Fahlander

8 september - 27 oktober 2013

Utforska en gruva, lasta och lossa i malmhamnen och leta efter spännande ord! Välkomna till höstens barnutställning som bygger på barnböcker om Felicia Fahlander av Peo Rasks och Fanny Felicia Svanberg.

Utställningens huvudperson är Felicia som är en nyfiken fabriksområdesforskare som inte är rädd för att gå på upptäcktsfärd. Förutom att hon funderar mycket kring malm och gruvan så är hon väldigt nyfiken på bokstäver och ord.

Besök utställningen tillsammans med pedagog
Tillsammans med museipedagogen får ni höra berättelsen om Felicia och vi tittar på några delar av utställningen tillsammans. Total tid för besöket med museipedagogen inklusive tid för egna upptäckter i utställningen beräknas till ca 60 min.

Huvudmålgruppen är 5-8 år men utställningen kan även uppskattas av äldre elever. Vi genomför visningar under perioden 24 september – 25 oktober.

Bokningsförfrågan
Alla besök bör bokas i förväg, oavsett om du väljer att göra ett besök med eller utan museipedagogen. Detta för att undvika att krockar med andra grupper och arrangemang. Skicka en bokningsförfrågan till skellefteamuseum.visningar@skellefteamuseum.se

Passa på att se någon av våra utställningar:

Forntiden

Möt inlandsisen, isavsmältningen, landhöjningen, världens äldsta älgskelett och det forntida skafferiet. Allt på ett och samma ställe!

Läs mer

Tillbaka till toppen