Julstämning i traditionell anda på Nordanå

Lördag 24 november kl 9.00-16.00.

Arrangemanget är inställt!

Varva ner och kom i julstämning lagom till advent. Vi bakar anisbröd, stöper ljus och tillverkar julpynt och julkort, allt i traditionell anda i mysig miljö. Vi arbetar under handledning i mindre grupper, 1,5 h per station, och äter en julbaguette tillsammans till lunch.

Kostnad 500 kr/person. Anmäl senast 15 november i Nordanå reception, tel. 0910-73 55 10. Vid anmälan, uppge namn och kontaktuppgifter ink telefonnummer, ev. specialkost (vegetarisk eller allergier) samt ev. speciella behov med hänsyn till funktionshinder. Biljetterna betalas och hämtas ut i Nordanå reception senast lördag 17 november. Producerat material samt lunch ingår i priset. Begränsat antal platser. Vid aktiviteter, bär oömma kläder!

Arr. Kultur Skellefteå och Skellefteå museum

Passa på att se någon av våra utställningar:

Forntiden

Möt inlandsisen, isavsmältningen, landhöjningen, världens äldsta älgskelett och det forntida skafferiet. Allt på ett och samma ställe!

Tillbaka till toppen