Anmälan till årets julmarknad

Sista anmälningsdag 8 oktober

Nu är det dags att anmäla sig till årets julmarknad på Nordanå!

Datum: Söndag 10 december, kl 12–16
Sista anmälningsdag: Söndag 8 oktober

Nytt för i år är att anmälan sker via ett formulär.

Länk till formulär (öppnas i ett nytt fönster):
Anmälan julmarknad 2017

Detta formulär kan fyllas i och skickas in elektroniskt, alternativt printas ut och fyllas i manuellt och sedan sändas in via vanlig post.

Sista anmälningsdag för julmarknaden 2017 är söndag den 8 oktober. Därefter kommer ett urval att ske då antalet platser är begränsat. Besked samt faktura kommer att skickas ut under slutet av vecka 41. Anmälningsavgiften ska vara museet tillhanda senast den 12/11. Efter 26/11 debiteras full avgift på återbud.

Kriterier för julmarknaden är att erbjuda småskaligt producerat konsthantverk och slöjd, matprodukter i olika former samt juldelikatesser. Julmarknaden får gärna ha en gammaldags prägel, så undvik i möjligaste mån material såsom syntet och plast. Ingen form av tillredning av mat är tillåten på plats. Skellefteå museum förbehåller sig rätten att avslå de ansökningar som vi inte anser uppfyller ovanstående kriterier.

Välkommen med din anmälan!

 

Passa på att se någon av våra utställningar:

Cykla

Välkommen till en utställning om cykelns historia, tekniska utveckling och hur cyklandet kan påverka oss och miljön.

Läs mer

Forntiden

Möt inlandsisen, isavsmältningen, landhöjningen, världens äldsta älgskelett och det forntida skafferiet. Allt på ett och samma ställe!

Läs mer

Tillbaka till toppen