Skip to Content Skip to Homepage
Stäng
Hittade 0 träffar

Några sökförslag

Stäng
link down

Anmälan Julmarknad på Nordanå

9 december kl. 12-16 är det dags för årets julmarknad. Som vanligt håller vi till vid friluftsmuseet här på Nordanå bland de äldre byggnaderna som skapar en mysig atmosfär. Julmarknaden är känd för att hålla hög kvalité i slöjd och konsthantverk och vi hoppas du vill vara med att bidra till att denna marknad sätter Skellefteå på kartan! Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, kontakta reception Nordanå 0910-73 55 10.

 

Skellefteå museum vill påminna om att inga bilar kan medföras på området. Det har bland annat att göra med polistillstånd så vi vill att du respekterar detta. I tillägg blir det en mycket bättre upplevelse för besökarna till marknaden om den är bilfri. Har du frågor eller speciella behov kring parkering, kontakta oss.

Anmälan Julmarknad på Nordanå

  • Välkommen med din ansökan senast 1 oktober!

    Skellefteå museum erbjuder marknadsstånd med belysning till kr 700. Önskar du extra eluttag ange detta i formulär under.Julmarknaden på Nordanå har begränsat antal platser och förbehåller sig rätten att placera marknadsstånden. Välkommen med din ansökan via formulär här under senast 1 oktober. Skellefteå museum kontaktar dig efter 10 oktober.
  • Jag samtycker till att mina personuppgifter i form av kontaktuppgifter får behandlas av Skellefteå museum.
  • Kr 700 per marknadsstånd. Inklusive belysning och tygtak.
  • Skellefteå museum förbehåller sig rätten att placera marknadsstånden.
    VÄNLIGEN OBSERVERA ATT INGA BILAR ÄR TILLÅTNA PÅ OMRÅDET! Har du speciella behov, kontakta oss!
Back to Top