Ny vd för Skellefteå museum från och med 1 september 2018

5 juni 2018

Fabian Arnheim blir ny verkställande direktör och museichef för Skellefteå museum till hösten. Fabian kommer närmast från en tjänst som verksamhetsledare på judiska kultur- och utbildningshuset Bajit i Stockholm. Han har museal bakgrund och ledarerfarenhet och har även arbetat flera år vid Uppsala auktionskammare.

– Skellefteå är en spännande stad i stark utveckling. Jag ser fram emot att arbeta i Skellefteå och vid Skellefteå museum, säger Fabian Arnheim.

– Fabian har en spännande bakgrund och mycket bra meriter. Från styrelsens sida ser vi att Fabian därför kommer bli en bra tillgång för bolaget och för Skellefteå, säger Emilia Hallin styrelseordförande.

 

Kontakt:
Emilia Hallin, 073-80 55 963
Fabian Arnheim, 073-8702352