Skellefteå Museum AB söker sommarvärdar

13 april 2017

I centrala Skellefteå finner du Nordanå kulturarvsområde och Skellefteå museums lanthandel. På området finns även Kågegården, som från 1872 var familjen Lundmarks bostad. Skellefteå museum ansvarar även för Stackgrönnans båtmuseum.

Som museivärd är du Skellefteå museums ansikte utåt mot besökarna och kommer att tjänstgöra tillsammans med andra värdar i lanthandeln, Kågegården och Stackgrönnans båtmuseum.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att bemöta besökare, hålla introduktionsvisningar på svenska och engelska samt arbeta med försäljning i lanthandelns café och butik. Vi söker dig som är utåtriktad med ett stort intresse för kulturhistoria. I det dagliga arbetet är det viktigt att du som person är ansvarstagande, stresstålig och kan ta initiativ.

Varaktighet, arbetstid

Säsongsanställning under perioden 19 juni – 13 augusti, schemalagd arbetstid dagtid. Lön enligt avtal.

Fast lön.

Sista dag att ansöka är 2017-04-30. Skicka din ansökan till post@skellefteamuseum.se. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden.

Anders Jansson
anders.jansson@skellefteamuseum.se 0910-73 55 21