Kunskapskällan öppet som vanligt under flyttperiod

15 oktober 2013

Nu flyttar vi Kunskapskällan till vårt nya faktarum här på Nordanå. Någon gång längre fram under vintern kommer Kunskapskällan att förvandlas till Forskarrum Nordanå som är ett samarbete mellan Folkrörelsearkivet i Västerbotten, Företagsarkivet i Westerbotten och Skellefteå museum. Vad det nya forskarrummet erbjuder kommer vi att berätta mer om längre fram.

- Det känns viktigt att informera om att Kunskapskällan är öppet som vanligt under flyttningsperioden och att alla fortfarande känner sig välkomna hit trots flyttstöket, säger Skellefteå museums arkivarie Jörgen Andersson.

- Exakt när vi kommer att vara färdiga med hela flytten är i dagsläget oklart. I första hand är det biblioteket som kommer att flytta, summerar Jörgen Andersson.